Stem je mee voor zonnepanelen voor Hospice Huizen?

Jouw leefomgeving helpen verduurzamen?

Een betere woontoekomst begint in de buurt. Daarom investeert Rabobank een deel van de winst in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen in jouw regio, bijvoorbeeld scholen en bibliotheken. Als Rabo-lid bepaal je mee welke gebouwen Rabo helpt te verduurzamen middels zonnepanelen.​ Goed voor jou & goed voor jouw omgeving. Alle leden van de Rabobank van 12 jaar en ouder kunnen tussen 28 februari en 31 maart hun stem uitbrengen.

Doe mee en stem op Hospice Huizen!

Klik hier om je stem uit te brengen

Wij willen om de volgende reden verduurzamen

Hospice Huizen wil bewust omgaan met de energiehuishouding, zowel met de verwarming als met het energieverbruik van het pand. Tijdens de verbouwing in 2017 hebben we zoveel mogelijk energiebesparende maatregelen toegepast. U begrijpt dat in een hospice waar gasten in hun laatste levensfase aanwezig zijn, comfort heel belangrijk is. Wij kunnen de verwarming niet een graadje lager zetten of tijdens een warme zomer de airco uitzetten. Wel zien wij mogelijkheden om het dak van het hospice te gebruiken als energiebron door het plaatsen van zonnepanelen. Uit een recent uitgevoerde energiefitscan van onze energieleverancier blijkt ons dak geschikt voor het plaatsen van 52 zonnepanelen. Hierdoor is het mogelijk bijna ons volledig energieverbruik uit deze duurzame energieopwekking te realiseren. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als ons hospice van dit project van de Rabobank gebruik kan maken.