OPEN DAG 9 OKTOBER 2021

Hospice Huizen is inmiddels bijna vier jaar geleden geopend en de bekendheid groeit nog steeds. Heeft u iemand in uw omgeving die ziek is, bent u verwijzer, oriënteert u zich op zinvol vrijwilligerswerk of bent u gewoon belangstellend naar de zorg voor mensen in de laatste levensfase?  Kom dan langs voor een rondleiding tijdens de open dag.

Tijdens uw bezoek krijgt u een rondleiding door het hospice en de prachtige tuin, kunt u proeven van de sfeer en u krijgt alle gelegenheid om uw vragen te stellen. Zo krijgt u een beeld van het werken in een hospice en van wat Hospice Huizen kan betekenen voor mensen in de laatste levensfase, voor hun familie en mantelzorgers. Daarnaast laten wij bezoekers kennis maken met aanvullende vormen van zorg zoals een massage of aromazorg.

Het is goed dat veel mensen weten wat het hospice als ‘bijna-thuis-huis kan betekenen voor de inwoners van Huizen en omstreken.