Terug
Open Dag 2020 gaat niet door

Open Dag 2020 gaat niet door

Na de persconferentie van dinsdag 13 oktober hebben wij besloten de Open Dag van aankomende zaterdag NIET door te laten gaan. Wij voelen een grote verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met onze gasten en medewerkers.

Bij de dringende oproep vanuit de regering om onze contacten zoveel als kan te beperken, is het niet passend een Open Dag te houden. Hoe jammer ook, want we willen graag aan iedereen laten zien hoe waardevol het hospice is voor de medewerkers en kan zijn voor zieke mensen in de laatste levensfase.

We houden u via de website en sociale media op de hoogte als er weer gelegenheid is om één en ander te organiseren. Mocht u interesse hebben in een online activiteit rondom palliatieve zorg in onze regio,  kijkt u dan op de website van het Netwerk Palliatieve Zorg Gooi en Vechtstreek. Daar staan alle activiteiten vermeld. http://www.palliatievezorggooi.nl

Voor nu wensen we u alle goeds en wijsheid in deze bijzondere tijden, we zijn dankbaar voor alle steun, betrokkenheid en  medewerking.

0 Shares
Reageren is niet mogelijk.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial