Open Dag 17 Oktober 2020

Open dag Hospice Huizen

Elk jaar wordt op de tweede zaterdag in oktober de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg (IDPZ) gehouden. Dit jaar valt dat op 10 oktober. In aansluiting daarop wordt in de regio Gooi en Vechtstreek in de week van 17-29 oktober extra aandacht gevraagd voor Palliatieve Zorg. Verschillende betrokken organisaties zullen in deze week zich presenteren.

Hospice Huizen start deze week met een Open Dag

op zaterdag 17 oktober van 13.00-16.00 uur

Hospice Huizen is inmiddels bijna drie jaar open en de bekendheid groeit nog steeds. Heeft u iemand in uw omgeving die ziek is, bent u verwijzer, oriënteert u zich op zinvol vrijwilligerswerk of bent u gewoon belangstellend naar de zorg voor mensen in de laatste levensfase?  Kom dan langs voor een rondleiding tijdens de open dag.

Tijdens uw bezoek krijgt u een rondleiding door het hospice en de prachtige tuin, kunt u proeven van de sfeer en u krijgt alle gelegenheid om uw vragen te stellen. Zo krijgt u een beeld van het werken in een hospice en van wat Hospice Huizen kan betekenen voor mensen in de laatste levensfase, voor hun familie en mantelzorgers. Het is goed dat veel mensen weten wat het hospice als ‘bijna-thuis-huis kan betekenen voor de inwoners van Huizen en omstreken.

Op deze Open Dag houden wij rekening met de hygiëne en afstand regels die op dit moment gelden: We komen niet naar het hospice als we klachten hebben van verkoudheid of koorts, we houden 1,5 meter afstand van elkaar en schudden geen handen. Rondleidingen geven we in kleine groepjes van max. 3 personen. Tijdens de rondleiding krijgt u in de huiskamer een kopje koffie of thee aangeboden en de rondleiding sluit af met een korte film over het hospice. De gehele rondleiding duurt 15-20 minuten.

Om ervoor te zorgen dat alles goed zal verlopen is het fijn als u zich van tevoren wilt aanmelden. Wilt u via onderstaande link een berichtje sturen naar het hospice waarin u aangeeft met hoeveel personen u wilt komen en op welk tijdstip tussen 13.00 en 16.00 uur? Wij zullen uw aanmelding bevestigen of contact met u opnemen voor een ander tijdstip als er teveel mensen tegelijk willen komen.

Aanmelding Open Dag Hospice Huizen