Bezoek en maatregelen met betrekking tot het Coronavirus

Het kabinet heeft maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk te beperken. Deze maatregelen hebben een grote impact op de maatschappij en raken ook Hospice Huizen.

Omdat onze gasten kwetsbaar zijn is het voor ons heel belangrijk maatregelen te treffen om onze gasten, de naasten en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen.

We willen de zorg voor de gasten en hun naasten zo goed mogelijk waarborgen daarom is het essentieel dat onze medewerkers hun werk in goede gezondheid kunnen blijven doen.
In dit bericht informeren wij u over de maatregelen die zijn genomen met betrekking tot het bezoeken van een gast in Hospice Huizen, klik daarvoor op onderstaande link

Maatregelen met betrekking tot bezoek in Hospice Huizen